ASSALAMU'ALAIKUM
LEJENMASTER.COM
KOMUNITI MENJANA TUNAI
RASMI DILANCARKAN 1/1/2020


TAK SAMPAI SEBULAN BODY DAH ADE SHAPE - RM 0.00



Penerangan :

awak gemuk? jalan sana sisi pon malu tak yakin? susah cari saiz baju seluar Cry kan kan...nak bergaya ape pon payah

sekarang tak lagi sebab awak dah tau produk pinklady ni boleh reshape body awak bagi ideal cun melecun.tiptopKiss

ideal tu maksud stabilkan berat dan tinggi...saintifiknye kot ehehe ongputeh cakap BMI body mass index haa giteww

jom sis wasap saya, jgn risau produk ni lulus KKM, dibuat dari ramuan terpilih dari Alam Semulajadi.

APA YANG BEST TENTANG PINKLADY NIE..

*Sis akan dapat 1 botol pinklady

*free exclusive bag makeup

*free guide sampai jadi

*free 1 botol perfume exclusive pinklady

*free postage lagi

jomm wassap sis sekarang 0198348840.



Web : https://orderproduk.com/84162
Iklan dihantar oleh : Diknursya (nurulsyafiqah5824@yahoo.com)
Telefon : 0198348840

Perhatian : LejenMaster.com adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.




Thanks Like Us
ZZUL3170D :: Tue,12,May,2020    tirex8bit :: Wed,29,Apr,2020    nuramirah :: Mon,20,Apr,2020    nurdamia88 :: Sun,05,Apr,2020    Manjaurut :: Thu,19,Mar,2020    Mohamad :: Tue,17,Mar,2020    ALENITA :: Sun,15,Mar,2020    Ismadi :: Sat,14,Mar,2020    Habibullah :: Sat,14,Mar,2020    ALNETA :: Sat,14,Mar,2020    ZZUL3170 :: Sat,14,Mar,2020    Zulkiflizul :: Sat,14,Mar,2020    test3 :: Fri,13,Mar,2020    Hidayah :: Fri,28,Feb,2020    Nasyraaf :: Fri,28,Feb,2020    rezeki4uall :: Mon,24,Feb,2020    Premiumjunior4uall :: Mon,24,Feb,2020    Wanhafiz888 :: Mon,24,Feb,2020    administrator :: Sun,23,Feb,2020    wawasan2020 :: Thu,20,Feb,2020