ASSALAMU'ALAIKUM
LEJENMASTER.COM
KOMUNITI MENJANA TUNAI
RASMI DILANCARKAN 1/1/2020

FAQ - Soalan Lazim
 

Apakah halaman FAQ ?
» Sebarang soalan daripada anda boleh terus bertanya kepada admin dan jawapan akan dipaparkan dihalaman ini. >>Contoh: # Soalan : >> Apa Tujuan Laman Web www.lejenmaster.com? # Jawapan:>> Lejenmaster.com adalah - Web Promosi, Web Pengiklanan, Web Jualan, Web Refferral, Web Komuniti. Di Mana Rakan Ahli Membantu Rakan Ahli Yang Lain Dalam Meningkatkan Status Kewangan Di Samping Membantu Mempromosikan Produk Dan Servis Rakan Komuniti .

Apakah itu Program Premium Junior?
» Premium Junior Adalah Satu Komuniti Yang Bertujuan Untuk Membantu Ahli¬≤ nya Menjana Pendapatan Secara Online Tanpa Perlu Mempunyai Produk Atau Pun Perniagaan.

Siapakah Yang Boleh Menyertai Program Premium Junior?
» Program Premium Junior Terbuka Kepada Semua Rakyat Malaysia Yang Memiliki Akaun Bank Yang Berdaftar Dengan Mana-Mana Bank Di Malaysia.

Bagaimana Untuk Menyertai Program Premium Junior?
» Anda Boleh Menyertai Program Premium Junior Menerusi Penaja/Introducer Anda Dengan Mendaftar Dari Link Penaja Atau Introducer Anda. Berikut Contoh Link Penaja Atau Introducer : www.lejenmaster.com/admin

Berapakah Modal Untuk Menyertai Premium Junior?
» Modal Untuk Menyertai Program Premium Junior Hanya RM20.00 Sahaja Untuk Satu Akaun Vip. Anda Boleh Mendaftar Lebih Dari 1 Akaun. Tiada Had Limit.

Apa Yang Saya Dapat Bila Menjadi Ahli Vip Program Premium Junior?
» Setelah Anda Menjadi Ahli Vip Program Premium Junior, Pihak Syarikat Akan Memberikan kepada Anda Sebanyak 50 Tapak Ruang Iklan Untuk Anda Iklankan Apa Sahaja Asalkan Tidak Bertentangan Dengan Undang-Undang Yang Sedia Ada Di Malaysia.

Bagaimanakah Program Premium Junior Menjana Pendapatan Untuk Ahli?
» Untuk Menjana Pendapatan Yang Pertama Anda Perlu Menaja Seorang Ahli Vip Dari Link ID Anda. Anda Akan Memperolehi RM5 Sebagai Bonus Tajaan, RM10 Sebagai Bonus Level 1 Dan RM2 Sebagai Bonus Pin Pengaktifan Vip ( Jika Anda Mengaktifkan Sendiri Downline Anda ) Semuanya Berjumlah RM17.

Berapakah Jumlah Minimum Pengeluaran Bonus?
» Jumlah Minima Pengeluaran Bonus Adalah RM20.00 Pada setiap Kali Pengeluaran.

Bagaimana Cara Untuk Mendapat Pendapatan Lumayan Dengan Program Premium Junior?
» Anda Boleh Dapat Pendapatan Lumayan Dengan Cara Memperbanyakkan Membuat Penajaan Atau Refferal Dari Link ID Anda. Jika Anda Menaja seramai 100 Ahli Vip Premium Junior Anda Sudah Mendapat Pendapatan Sebanyak RM1,700 Bonus!

Halaman 1